VII. ORSZÁGOS NÉPTÁNCVERSENY - területi válogató

Tisztelt Intézményvezető(k), Kedves Kollégák!!

 

Ezúton hívjuk fel figyelmüket hogy a VII. Országos Néptáncverseny (csoportos) területi válogatójának nevezési határideje közeleg.

Az alábbiakban kiemelünk néhány fontos információt a versennyel kapcsolatosan:

A  válogatót  a  versenykiírás  és  a  versenyszabályzat  előírásainak  a  betartásával  rendezzük meg. A művészeti versenyek kiírását, a versenyszabályzatot, valamint a versenyekkel kapcsolatos legfontosabb információkat megtalálhatja az Oktatási Hivatal honlapján az alábbi linken: www.oktatas.hu/kozneveles/tanulmanyi_versenyek/muveszeti_versenyek/versenykiiras 

A   válogató   nevezési   határideje   2019.   január 31.   A   nevezéseket  (a versenykiírással   összhangban)   és   lezárását   követően   ellenőrizzük, majd az Oktatási Hivatal számára megküldjük.

A területi válogatón 3 tagú versenybizottság értékeli a növendékeket. A versenybizottságnak két utazó tagja van: Lévai Péter –elnök, valamint Kondics Gergely –tag. A tavalyi versenyekhez hasonlóan a versenybizottság harmadik tagját iskolánk jelöli ki, mely felkérés jelenleg folyamatban van. 

A versenybizottság elnöke a válogató végén  rövid  szakmai értékelést tart, kihirdeti a versenyzők   összpontszámát,   és   közreműködik   az   emléklapok,   esetleg   az   oklevelek átadásában.

A területi válogatók  befejeztével  (legkésőbb  2019. március 8-án) az  országos döntőbe jutás ponthatárát a versenybizottság, és az Oktatási Hivatal határozza meg.

Az Oktatási Hivatal a versenyzők névsorát megküldi a válogatót rendező intézményeknek és  a  döntőt  lebonyolító  iskolának.  A  döntőbe  jutott  versenyzők  iskoláit  a  területi  válogatót rendező intézmények értesítik. 

 A versenykiírás megtalálható iskolánk honlapján is: http://pfami.forrasneptanc.hu/vii._orszagos_neptancverseny_csoportos/

A jelentkezés a mellékletben található adatbank segítségével  realizálható, valamint a szintén mellékelt jelentkezési lappal kitöltve, visszaküldve. 

Az elődöntő napjának részletes menetrendjéről a nevezések beérkezése utáni héten küldünk tájékoztatást. 

 

Kérdés, probléma esetén keressenek minket bizalommal! 

 

A szervezők nevében üdvözlettel:

Asztalos-Kiss Zsuzsanna, mb. ig. (06303035346)

Nagy Péter Gábor, ig.h. (06309322548)

 

https://pfami.forrasneptanc.hu/files/VII_%20Orsz%C3%A1gos%20N%C3%A9pt%C3%A1ncverseny%20-%20csoportos.doc

https://pfami.forrasneptanc.hu/files/VII_%20Orsz%C3%A1gos%20N%C3%A9pt%C3%A1ncverseny%20-%20csoportos.xlsx