FORRÁS BÁL - 2019.

A Pesovár Napokat megünnepelve a Forrás Bállal zárta az együttes a hétvégét, 2019. november 23-án!

A szülők-nevelők bálját hagyományteremtő szándékkal alapítottuk, melyet idén is a felnőtt Forrás és Nagyforrás Néptáncegyüttes nyitott meg, de közreműködött a Kisforrás valamint az Ifjúforrás tagozata is a Pesovár Ferenc Néptánc Suliból.

A díszítésért felelős Szülői Munkaközösség óriási energiákat mozgatott meg - a képen láthatóan -, kifejezetten kreatív és stílusos fogadtatás várta az egybegyűlteket.

Természetesen, a szokásokhoz híven, a bál csúcspontja a TOMBOLA, itt sem maradhatott el! Mivel rengeteg felajánlás érkezett civil és vállalkozói szervezetektől, melyet ezúton is köszönünk, közel másfél órás sorsolásban és óriási nyereményekben vehettek részt a jelenlévők!

Ezúton köszönetet mondunk a Szülői Munkaközösség elnökének, Trojkóné Horváth Ildikónak, aki fia szalagtűzésének ünneplése mellett rengeteg időt áldozott az önként vállalkozó táncos növendékeink szüleivel, hogy a bált megszervezzék, a befolyó bevételt a Magyarok Öröksége Alapítványon keresztül a táncosokra fordíthassák!

Köszönjük tehát a Szülői Munkaközösség minden tagjának, a táncosoknak, közreműködőknek, szervezőknek, hogy egy ilyen csodás és kötetlen eseményen ünnepelhettünk EGYÜTT!